Har du lyst til at arbejde i et start-up miljø i hastig udvikling og samtidig være med til at sprede budskabet om bakterier som fremtiden inden for hudpleje?

Vi er på udkig efter en kreativ, ambitiøs og udadvendt Content Creator, der i samarbejde med det øvrige team får ansvaret for at tilrettelægge, producere og udgive indhold på vores forskellige digitale kanaler.

Jobbeskrivelse

Som Content Creator vil du fokusere på følgende opgaver:

  • Planlægning af contentstrategi og SoMe-kampagner
  • Udvikling af video og still content, der understøtter vores brand.
  • Produktion af andet kommunikationsmateriale: nyhedsbreve, artikler, brochurer m.fl.

I Lactobio vil du få mulighed for at udvikle dig til en kompetent medarbejder inden for marketing og kommunikation. Derudover vil du få indblik i biotek/medicinal- og kosmetikbranchen og få sparring med kompetente kollegaer.

Kvalifikationer

For at arbejde i Lactobio skal du være fleksibel, kreativ og god til at kommunikere på forskellige kanaler. Vi leder efter en selvstændig og udadvendt person der ikke er bange for at byde ind med en masse idéer. Vi forestiller os at du har en uddannelse i kommunikation eller lignende, men det er ikke et krav. Erfaring med fotografi og video er en fordel.

Lactobio er en forskningsvirksomhed, der blandt andet udvikler hudpleje med levende bakterier (Bak Probiotic Skincare) og bioterapeutiske produkter. Vi har vores eget laboratorie, hvor vores forskerteam identificerer, udvælger og dyrker de bedste probiotiske bakteriestammer mod patogener forbundet med specifikke sygdomme.

Kontakt Mathias Bak på mb@lactobio.com eller 3154 5667 hvis du ønsker at vide mere om stillingen. Samtaler afholdes løbende med ansættelse hurtigst muligt.

Søg jobbet på jobindex her.